El bus del Museu de la Ciència i la Tècnica arriba aquest estiu a Mont-roig i Miami Platja

El bus del Museu de la Ciència i la Tècnica arriba aquest estiu a Mont-roig i Miami Platja

  • Els dies 17 i 18 de juliol oferirà un viatge innovador a través del temps i permetrà conèixer els avenços tecnològics, el transport i la transició energètica.

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha llançat un nou projecte pedagògic itinerant anomenat MNACTECBUS, que també tindrà aturada aquest estiu  Mont-roig i a Miami Platja. Aquest espai immersiu i tecnològic convida al públic a viatjar al passat, present i futur de la nostra societat, endinsant-se de manera innovadora en temes com els avenços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport i el patrimoni industrial, entre altres.

L’exposició itinerant MNACTECBUS està equipada amb tecnologia avançada i recursos didàctics que ofereixen una experiència fascinant i memorable per a tots els visitants.

Mont-roig i Miami Platja seran els propers destins del MNACTECBUS els dies 17 i 18 de juliol. La primera parada serà el dia 17 a la zona davant del Poliesportiu de Mont-roig, i el dia 18 estarà situat al Poliesportiu de Miami Platja. L’estiu és una bona època per conèixer aquest espai adreçat a escoles, associacions, col·lectius i veïns en general. L’accés és totalment gratuït i cal fer-ho a través del següent enllaç.

A més, el MNACTECBUS estarà obert al públic en general com a exposició, permetent a tots els interessats gaudir d’aquesta iniciativa educativa única.

Més informació: https://mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus

 

Comparteix aquest article