El calendari d’advent omple d’activitats les biblioteques Joan Miró i Miramar de l’1 al 21 de desembre

El calendari d’advent omple d’activitats les biblioteques Joan Miró i Miramar de l’1 al 21 de desembre

  • La major part de les activitats estan destinades al públic infantil com són les sessions de conta contes, recitals de poemes, tallers nadalencs i una trobada de tions

Calendari de la Biblioteca Miramar (descarrega’l aquí)

Calendari de la Biblioteca Joan Miró  (descarrega’l aquí)

Les biblioteques municipals de Mont-roig i Miami Platja, Joan Miró i Miramar, respectivament, han preparat de nou el calendari d’advent per aquestes festes de Nadal amb l’objectiu d’oferir activitats per als més petits de la casa. Els actes tindran lloc des del dijous 1 de desembre fins al 21 de desembre, tot just abans de l’inici de les vacances escolars de Nadal.

Les activitats programades són molt diverses i estan dirigides bàsicament als petits, però també algunes són per fer-les amb família. En aquest calendari de l’advent de les biblioteques municipals, els nens i les nenes trobaran contes de temàtica nadalenca, tallers per ajudar a la decoració de l’arbre de Nadal, per pintar mandales nadalencs, per fer l’estel de Nadal amb família o un recital de poesia amb els poemes que els més petits han preparat a les respectives escoles de primària. També es podrà passar a buscar la carta per escriure als reis o diverses activitats al voltant del tió, entre les quals una trobada de tions.

 

Comparteix aquest article