El Cartis Bar guanya el primer Campionat de Patates Braves

El Cartis Bar guanya el primer Campionat de Patates Braves

  • Les votacions van anar molt empatades fins al final, separats per dues dècimes dels altres dos establiments que completen el podi, el rest. La Cuina de l’Ermita i el rest. Plats & Co

El Carti’s Bar guanya el 1r Campionat de Patates Braves

La votació popular ha decidit que el Cartis Bar de Miami Platja sigui l’establiment guanyador de la primera edició del Campionat de Patates Braves de Mont-roig Miami, una de les novetats del calendari gastronòmic per aquest 2022 impulsat per Mont-roig Miami Turisme.

És per això que aquest divendres, la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, ha lliurat personalment el guardó en aquest establiment que ha obtingut una puntuació final de 4,81 sobre 5.

El Cartis Bar també rebrà com a part del premi, una campanya de promoció amb l’objectiu de fer difusió de l’establiment com a guanyador del 1r Campionat de Patates Braves de Mont-roig Miami i alhora posicionar el municipi com a capital de les patates braves del territori.

Les votacions van estar molt empatades fins al final, separats de dues dècimes dels altres dos restaurants que completen el podi, el rest. La Cuina de l’Ermita i el rest. Plats & Co.

En aquesta primera edició, s’han registrat gairebé 1.600 valoracions entre els 20 establiments participants, amb una valoració mitjana de 4 sobre 5.

En general, la resposta per part de la ciutadania ha estat molt positiva que ha valorat molt bé el nou format de votacions.

Recordem que el Campionat de Patates Braves va tenir lloc de l’11 al 27 de març a 20 establiments de restauració de tot el municipi, amb l’objectiu d’escollir les millors preparacions d’aquest popular plat a través del vot popular.

Comparteix aquest article