El Casal de Joves K1 de Mont-roig oferirà jornades de portes obertes els dies 24 i 25 de setembre

El Casal de Joves K1 de Mont-roig oferirà jornades de portes obertes els dies 24 i 25 de setembre

  • L’objectiu és explicar a les famílies i als joves el funcionament de les instal·lacions, la programació i les mesures que es duen a terme per prevenir la transmissió de la Covid 19.

El departament de Joventut oferirà dues jornades de portesobertes el dijous 24 i divendres 25 de setembre per tal d’explicar a les famílies i als joves com el Casal K1 s’ha adaptat a la nova situació provocada per la Covid19 i quines activitats o actuacions es duran a terme les pròximes setmanes. 

D’aquesta forma es donarà resposta a les diverses peticions d’informació rebudes i es podrà explicar a aquelles famílies interessades, quins són els protocols d’actuació respecte a la prevenció de la COVID-19, així com el funcionament del Casal de Joves per a les noves generacions de nois i noies que hi poden accedir.

També s’explicarà el funcionament dels diferents programes de Joventut que, a conseqüència de la COVID-19 s’han vist aturats, tot i que s’espera tornar a reprendre ben aviat,. Es tracta del Tok’l2, el Kdat, la Setmana de la Salut o el Pànic entre d’altres, així com, de quina forma s’ha adaptat la programació a la situació actual.

Tothom que vulgui participar en aquestes jornades ho podrà fer apuntant-se amb antelació al telèfon 638 22 36 41 o per correu elctrònic joventut@mont-roig.cat (màxim de 2 persones per unitat familiar, per tal d’evitar ser més de 10 persones al mateix temps dins de les instal·lacions juvenils). Cada trobada serà de 30 minuts aproximadament.

Comparteix aquest article