El Casal de Joves K2 de Miami Platja celebra el 10è aniversari

El Casal de Joves K2 de Miami Platja celebra el 10è aniversari

  • S’han preparat diverses activitats per aquest dissabte 22 de juny

El Casal de joves K2 de Miami Platja celebra aquest 2019 el desè aniversari de la seva posada en marxa. Va ser el mes de febrer del 2009 quan es va inaugurar l’actual local ubicat al carrer c/ Granada, 48, fet que va permetre que els joves d’aquest nucli de població disposessin també d’un espai on trobar-se i fer diverses activitats.

Per celebrar l’obertura d’aquest servei, el departament de Joventut ha preparat un dia ple d’activitats festives que es dividiran entre dues ubicacions. Durant el matí, de les 11 a les 14 h a la pista d’Estiu de Miami Platja, els joves skaters realitzaran una exhibició d’aquesta disciplina a les noves instal·lacions, creades per la pràctica d’aquest esport.

Tot seguit hi haurà un espectacle familiar d’acrobàcies que s’amenitzarà amb un vermut musical, en què es comptarà amb la col·laboració de l’Associació de Joves Mitjanit.

A la tarda, a la zona de la pèrgola de la Platja Cristall, a les 18h està previst l’acte institucional de celebració del 10è aniversari. A més, a les 17 h també hi haurà una màster class de Shuffle per tal que tothom que vulgui pugui aprendre o gaudir del ball urbà de moda. I a partir de les 18.30 h s’ha preparat una festa holly, per posar color al dia que finalitzarà amb una festa de l’espuma.

Comparteix aquest article