El Centre Polivalent acull un quadre collage sobre la vellesa elaborat pel grup de pintura del Casal d’Avis Sant Jaume

El Centre Polivalent acull un quadre collage sobre la vellesa elaborat pel grup de pintura del Casal d’Avis Sant Jaume

  • La mostra és el resultat de les classes de pintura per a la gent gran, impulsades pel Pla de Barris de La Florida de Miami Platja, que durant la pandèmia van continuar de forma individual

L’esforç i els aprenentatges adquirits de l’alumnat de les classes de pintura del Casal d’Avis Sant Jaume es pot contemplar, des d’aquesta setmana, al hall del Centre Polivalent de Miami Platja.  El resultat és un quadre collage elaborat per aquest grup de pintura, la creació del qual s’ha impulsat i finançat des del Pla de Barris de La Florida.

Les mesures de prevenció i control de la Covid-19 van provocar la suspensió de les classes col·lectives, però es va animar als participants a seguir gaudint de la pintura i a participar en un projecte col·lectiu molt bonic. Així, per mantenir el grup de pintura fort i unit, es va proposar als participants elaborar quadres, cadascú des de casa seva i sota la direcció de la professora de pintura, sobre la vellesa en totes les seves dimensions i els moments viscuts en pandèmia.

Aquests quadres individuals són els que formen part d’aquest quadre col·lectiu, de grans dimensions, que es va inaugurar aquest dilluns i que es podrà contemplar de forma permanent al Centre Polivalent. A la inauguració hi va assistir la regidora del Pla de Barris Francis Ortiz, que va aprofitar l’ocasió per felicitar als participants que, acompanyats per la professora i representants del Pla de Barris i de la regidoria de Gent Gran, van poder contemplar per primera vegada la força de la unió de les seves propostes artístiques.

   

Comparteix aquest article