El cicle de terror Pànic tornarà a programar el Survival Zombie

El cicle de terror Pànic tornarà a programar el Survival Zombie

  • Durant un mes i mig es duran a terme diverses activitats terrorífiques per als i les joves, entre elles, el Passatge del Terror, que enguany arribarà amb novetats

El cicle Pànic 2023, una proposta que impulsa el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, arriba a la seva tretzena edició, amb novetats al Passatge del terror i consolidant propostes que han tingut èxit en edicions anteriors. La programació s’iniciarà a finals de setembre, amb la proposta Cluedo en viu, coincidint amb les festes de Sant Miquel i s’allargarà fins al 12 de novembre; en el que serà un mes i mig ple d’activitats i tallers per a joves, i també no tan joves.

Entre els plats forts cal destacar el Survival Zombie, que després de l’èxit de l’any passat, amb quasi 500 participants, tornarà a omplir els carrers de Miami Platja de zombies. Serà el dissabte 7 d’octubre i les entrades entrades per participar-hi ja estan a la venda a la web https://entradas.survivalzombie.es/miami-platja. Les primeres 300 persones empadronades al municipi podran adquirir-les per 7 €.

Passatge del Terror amb horari nocturn

D’altra banda, els dies 20, 21 i 22 d’octubre tindrà lloc el Passatge del Terror a l’Espai Jove K1 de Mont-roig amb diverses novetats. Una temàtica diferent que sorprendrà a tothom, horaris especials per a tots els públics, nous personatges, efectes sorprenents… així, aquest any el divendres i el dissabte es durà a terme en horari nocturn per a les persones més agosarades, i el diumenge en horari de tarda perquè les famílies amb nens i nenes puguin també participar-hi. Properament es posaran a la venda les entrades per un cost de 3 €.

Cal destacar també que el 9, 10, 11 i 12 de novembre finalitza el Pànic amb l’Escape Room al parc Lilí Àlvarez de Miami Platja. Sota l’escenari d’aquest parc, es muntarà un espai d’habitacions ambientades en terror, on els i les participants tindran una hora per resoldre diverses proves amb el seu enginy, i poder sortir abans que s’esgoti el temps. Les entrades sortiran a 15 € per grup i s’informarà a través de les xarxes socials de Joventut pròximament.

El cicle Pànic, comptarà com cada any amb altres propostes, tallers, DIY, cinema… que es donaran a conèixer els pròxims dies.

Descarrega’t el programaen el següent enllaç.

Comparteix aquest article