El cicle Pànic continua amb la primera edició del Survival Zombie, un espectacle immersiu que tindrà lloc la nit del 19 de novembre a Miami Platja

El cicle Pànic continua amb la primera edició del Survival Zombie, un espectacle immersiu que tindrà lloc la nit del 19 de novembre a Miami Platja

  • Cartell Survival Zombie.

    Aquesta activitat, oberta a nens i nenes a partir de 10 anys, oferirà fins a sis hores d’adredalina i diversió amb una entrada promocional pels empadronats al municipi

El cicle Pànic 2022, una proposta que impulsa el Departament de Joventut de Mont-roig del Camp, continuarà ben aviat després de la bona acollida d’una nova edició del Passatge del Terror, que va tenir lloc aquest cap de setmana a Mont-roig.

El programa, que té com a propòsit sembrar la por entre els veïns i veïnes del municipi durant les setmanes que embolcallen el dia de Tots Sants i que ja va començar fa uns dies, ve ple de les clàssiques activitats que es duen a terme des de fa més de 10 anys com el mateix Passatge del Terror, tallers de maquillatge, tallers de cuina zombi i d’altres activitats més innovadores que veuran la llum aquest any per primer cop com un Survival Zombie, que tindrà lloc el 19 de novembre.

Abans del Survival Zombie, però, el divendres 4 de novembre es realitzarà un Cluedo en viu pels carrers de Mont-roig en el que s’haurà d’investigar i resoldre un assassinat. Cal inscripció prèvia a joventut@mont-roig.cat o enviant un whatsapp al telèfon 664 39 40 48. Una setmana després, del 10 al 13 de novembre tindrà lloc un nou Escape Room que el departament de Joventut ha organitzat al Parc Lili Álvarez de Miami Platja, que també precisarà inscripció prèvia.

La novetat del Survival Zombie

La gran novetat d’enguany és el Survival Zombie del 19 de novembre, de les deu de la nit a les quatre de la matinada. Aquesta activitat  terrorífica omplirà de zombis alguns carrers del barri de la Florida de Miami Platja. Fins a 6 hores d’adrenalina i diversió en un joc immersiu en viu en el qual els participats no es podran deixar caçar pels morts vivents, ja que si és així passaran a convertir-se en un zombie. Les persones empadronades al municipi podran gaudir d’aquesta activitat per només 7 €, mentre la resta d’entrades parteixen de 14,9€ segons el paper que el participant hi vulgui jugar.

El Surival Zombie està pensat per a nens i nenes a partir de 10 anys. De 10 a 13 anys (ambdós inclosos), serà obligat a més de l’autorització i la fotocòpia, que una persona acompanyant major d’edat es responsabilitzi del/la participant menor i l’acompanyi durant tot l’esdeveniment. Si l’edat de la persona jugadora està entre els 14 i 17 anys (ambdós inclosos), cal presentar autorització signada per responsable legal, juntament amb una fotocòpia del DNI de la persona autoritzant.

Les entrades estan ja a la venda a la web de Survival Zombie: http://survivalzombie.es/survival/mont-roig-del-camp/.

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquest article