El departament de Cultura anuncia els pessebres guanyadors del concurs 2020

El departament de Cultura anuncia els pessebres guanyadors del concurs 2020

  • El jurat ha valorat virtualment les creacions presentades i ha valorat aspectes com l’elaboració, l’originalitat o la creació artística

Jordi Serra Mestre. Pessebre guanyador categoria infantil

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha donat a conèixer, aquest dijous, els guanyadors i guanyadores del concurs de Pessebres 2020, un certamen que també ha estat marcat per la COVID’19. Així, els membres del jurat no han pogut anar a veure presencialment els pessebres casa per casa com feien la resta d’anys, però sí que han pogut valorar virtualment els pessebres presentats en cada categoria, premiant aspectes com l’originalitat, l’elaboració o la creació artística.

Tant el jurat com el departament de Cultura han destacat la bona feina feta i sobretot, la il·lusió de continuar amb una activitat tradicional i nostrada com és la construcció del pessebre.

Els pessebres guanyadors de l’edició 2020 són en la categoria d’originalitat el de Pilar Fernández Gil, en la categoria de creació artística el de la família Fraile Ferré i en la categoria d’elaboració el d’Álvaro Tomás Hernández. L’accèssit de la categoria familiar ha recaigut en Cristina Bel i Andrés Felipe Pérez.

En la categoria infantil el pessebre premiat és el de Jordi Serra Mestre, en la prejuvenil el primer premi és per l’Ona Fortuny Ferré i el jurat ha concedit dos accèssits, un per a Sergi i Marc Salmerón Lancharro, i l’altre per a l’Escola Mare de Déu de la Roca de Mont-roig. Per últim, en la categoria juvenil el pessebre guanyador és el de l’Agnès i la Laura Alabart Aguiló.

El departament de Cultura farà arribar a les persones guanyadores el diploma i el premi corresponent a cada categoria en substitució de l’organització de l’acte conjunt d’entrega de premis, que s’ha considerat no celebrar a causa de les restriccions que entren en vigor a partir del dia 7 de gener.

A continuació podeu recuperar el vídeo de tots els pessebres participants en el Concurs 2020.

Comparteix aquest article