El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp estrena nova imatge

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp estrena nova imatge

  • Nou logotip del departament de Joventut.

    Es deixen d’utilitzar els logotips K1 i K2 específics per a cada nucli i s’aposta per la marca Joves Mont-roig Miami, donant major rellevància al col·lectiu

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp canvia els seus logotips blau i vermell, per la marca Joves Mont-roig Miami, una nova imatge amb més color, més moderna i més dinàmica. Verd, turquesa, lila i negre serà la nova policromia que identificarà les accions i activitats que posa en marxa el Departament.

Amb aquest canvi es busca renovar la imatge per tal que aquesta sigui més  fresca, innovadora i inclusiva per a tots els joves del municipi, de manera que quedin representats els serveis que s’ofereixen tant a Mont-roig com a Miami Platja. Així, es deixaran d’utilitzar els segells K1 i K2, emblemes identitaris fins ara, per aquesta nova marca que dona major rellevància al col·lectiu de joves.

Les xarxes socials no queden exemptes d’aquesta innovació, de manera que els perfils de Facebook, Instagram i Tiktok @casaljovek1ik2 passaran a anomenar-se @jovesmontroigmiami.

En el marc d’aquests canvis, el Departament ha renovat també la secció de Joventut de la web corporativa de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb informació referent a totes les activitats, serveis i projectes que des del Departament s’estan oferint. Entre aquests, hi destaquen els programes madurs com el Kda’t i el Tok’l2 que ja fa anys que formen part de l’oferta de la casa o projectes encara fadrins però no menys desenvolupats com és el de Salut Jove.

Comparteix aquest article