El departament de Joventut posa en marxa l’activitat Directes DesConfinats

El departament de Joventut posa en marxa l’activitat Directes DesConfinats

  • Es tracta d’un espai d’entrevistes a través d’Instagram, amb participació oberta dels joves, en què personatges públics parlen de la seva professió
  • La proposta, que va tenir molt èxit en l’edició engegada durant el confinament, arrenca de nou aquest dijous 24 de setembre

La cantant Rebeka Brown serà l’encarregada d’obrir els Directes DesConfinats

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp engega aquesta setmana l’activitat Directes DesConfinats. Una nova versió de la proposta Directes Confinats, que es va posar en marxa durant el Confinament a través d’Instagram i que tan bona acollida va tenir.  Es tracta d’un espai de conversa amb personatges públics que expliquen les seves professions, els alts i baixos que han patit i que, a més, permet als joves participar-hi en directe realitzant preguntes als convidats/des.

Com a conseqüència de la bona rebuda que va tenir aquest espai, doncs, i de les diverses peticions que el departament ha rebut per tornar-la a programar,  s’inicia de nou la proposta però amb el nom de Directes DesConfinats. Així doncs aquest dijous, a partir de les 19 h al canal d’Instagram de joventut @casaljovek1ik2, els joves podran participar en l’entrevista de la vocalista de la música electrònica Rebeka Brown,  que serà l’encarregada d’obrir aquesta nova etapa. Tothom que vulgui fer-li alguna pregunta ho podrà fer enviant-les prèviament a joventut@mont-roig.cat, a través de les xarxes de Joventut @casaljovek1ik2 o el mateix dia durant el directe per Instagram.

 Recordem que en la primera edició, la proposta va comptar amb la participació de personatges com l’actriu Cristina Brondo, les periodistes Luján Argüelles i Samanta Villar, la model Mireia Canalda, o l’escriptor Abel Arana, i on es van tractar temes com el masclisme, l’homofòbia, els diners i la fama entre d’altres. Entrevistes que es poden recuperar al perfil d’Instagram de Joventut.

Comparteix aquest article