El departament de Joventut torna a posar en marxa el programa Salut Jove

El departament de Joventut torna a posar en marxa el programa Salut Jove

  • La iniciativa inclou atenció personalitzada als joves, un grup d’agents de salut i tallers i dinàmiques, entre d’altres
  • El dia 28 gener tindrà lloc la primera xerrada telemàtica sobre com parlar de sexualitat, en aquest cas dirigida als familiars dels nois i noies

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha tornat a posar en marxa el programa Salut Jove, una proposta que va es va crear l’any passat, però que conseqüència de la COVID-19 es va haver de suspendre. Es tracta d’una iniciativa pensada per acompanyar als joves en tots aquells aspectes relacionats amb la seva salut, a través de tres eixos principals:

Atenció Personalitzada
Els joves de Mont-roig i Miami Platja que ho desitgin poden sol·licitar 
cita prèvia per poder rebre atenció personalitzada i confidencial amb un professional de l’associació HO que els ajudarà a resoldre qualsevol dubte que puguin tenir. El servei es pot sol·licitar a través del correu joventut@mont-roig.cat o bé a través del telèfon mòbil al WhatsApp 638 22 36 41.

Agents de Salut
Es tracta de diversos grups de joves voluntaris dels diferents cicles de l’institut de Mont-roig i del de Miami Platja que s’han format per tal que puguin resoldre dubtes dels seus companys de classe, així com ajudar en la detecció de possibles problemes.

Tallers i dinàmiques
Es realitzaran dinàmiques i tallers per tractar diferents aspectes del món de la salut. També està previst fer xerrades pels joves, així com sessions dirigides especialment als familiars dels joves.

Així, el programa arrenca amb una primera xerrada per a familiars de joves el dia 28 de gener, a les 18 h, de forma telemàtica. En aquesta ocasió la sessió tractarà sobre com parlar de sexualitat amb els fills i filles. Tots aquells pares, mares o tutors/es de joves que vulguin participar-hi, poden fer la seva inscripció enviant un correu electrònic a joventut@mont-roig.cat o bé al whatsapp 638 22 36 41.

Comparteix aquest article