El Festival Accents arriba de nou a Mont-roig i per primer cop a Miami Platja amb els concerts d’Anna d’Ivori i Vespre Flamenc

El Festival Accents arriba de nou a Mont-roig i per primer cop a Miami Platja amb els concerts d’Anna d’Ivori i Vespre Flamenc

  • Anna d’Ivori.

    Vespre Flamenc

    La cantautora tarragonina actuarà  aquest diumenge 16 d’octubre a la plaça Mossèn Gaietà Ivern i el quartet de flamenc Vespre Flamenc ho farà el dissabte 5 de novembre al Centre  Polivalent.

La novena edició del festival de música d’autor dels Països Catalans, l’Accents (www.festivalaccents.cat), manté Mont-roig del Camp com una de les seus on tenen lloc els concerts aquesta tardor gràcies a la col·laboració entre el festival i la regidoria de Cultura de Mont-roig del Camp. Així, l’Accents oferirà aquest diumenge 16 d’octubre a les 13 h un concert vermut amb la tarragonina Anna d’Ivori, en format duet, a la plaça Mossèn Gaietà Ivern de Mont-roig amb entrada lliure.

La novetat d’aquest festival, organitzat per Empenta Cultural a Reus i sis localitats del Camp de Tarragona (Riudoms, Cambrils, Botarell, El Morell, la Selva del Camp i Mont-roig del Camp), és que enguany per primer cop també hi haurà un concert a Miami Platja. Serà el dissabte 5 de novembre a les 19  h al Centre Polivalent amb el grup Vespre Flamenc. Aquest concert s’emmarca dins el cicle Som flamencs, un apèndix de l’Accents dedicat al flamenc. En totes dues actuacions, la d’Anna d’Ivori i  de  Vespre Flamenc,  hi haurà una degustació de Vermut Iris de De Muller de Reus, que és un dels patrocinadors de l’esdeveniment.

Els artistes

La cantant tarragonina Anna d’Ivori (veu, piano) arriba per primer cop al Festival Accents per presentar el seu treball discogràfic “Ales de paper”, en format duet acompanyada d’Adrià Mort (percussió). Oferirà un repertori que ens parla d’històries viscudes i no viscudes, passades i imaginades, de personatges reals i d’altres que ho podrien haver estat.

En poques ocasions la força de la música en directe es deixa sentir com succeeix en el cas del flamenc que es podrà veure i escoltar a Miami Platja gràcies al projecte Vespre Flamenc. Aquesta vegada de la mà del projecte a càrrec de Violeta Barrio, Juan Manuel Mora, Rubén Flores i Xoan Sánchez. A través del cant, el ball, la guitarra i la percussió, es realitzarà un recorregut per alguns dels principals estils del gènere, buscant un equilibri entre tradició, modernitat i improvisació.

Comparteix aquest article