El Festival Nomad torna a Miami Platja amb una Nit Blanca

El Festival Nomad torna a Miami Platja amb una Nit Blanca

  • Del 22 al 26 d’agost, la Punta del Riu acollirà concerts, foodtrucks i activitats infantils, entre d’altres
  • Per primera vegada hi haurà 7 establiments comercials del municipi que participaran al mercadet de productes de moda i disseny

Nomad Festival

El Nomad Festival, l’esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure torna a Miami Platja, del 22 al 26 d’agost. En aquesta tercera edició,  hi ha programats diversos concerts, una àmplia programació infantil, un Market amb participació d’establiments comercials locals i una quinzena de foodtrucks. La nit del 25 d’agost, a més, hi haurà una programació especial amb la celebració de la Nit Blanca, en què s’anima a tots els visitants a venir vestits de blanc. L’entrada al recinte del Nomad Festival, ubicat a la Punta del Riu, de cinc de la tarda fins a dues de la matinada, serà gratuïta els cinc dies de l’esdeveniment.

Nit Blanca la nit del 25

La celebració de la Nit Blanca del 25 d’agost serà una de les principals novetats i un dels moments centrals dels cinc dies de Nomad Festival a Miami Platja, en una nit en què s’apostarà per viure intensament les hores de lluna plena. L’apartat musical anirà a càrrec de  LoveJoy i Disco Move It. A més s’organitzarà un concurs entre totes aquelles persones que optin per venir vestits de blanc.

Aquesta nit temàtica anirà acompanyada de totes les altres vessants del Nomad Festival (Market, Petit Nomad, Foodtrucks), amb l’objectiu de viure unes hores especials a l’aire lliure i a la vora del mar.

Una experiència de shopping única

Cartell Nomad 2018

Del 22 al 26 d’agost hi haurà també la possibilitat de conèixer i comprar productes d’una vintena  de marques independents amb propostes innovadores i de qualitat en els àmbits de la moda i els complements. El Nomad Market aposta en aquesta edició per les marques locals i conceptes com l’slowfashion. Així hi participaran fins a 7 comerços del municipi: Boutique by Happy, Piartesalo, Ple d’Espais, Anacor, La Parelleta, Yasso i Miami Garden.

D’altra banda, cada dia es podrà gaudir de diverses foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatives de diferents cuines del món, juntament amb un espai chill out on passar una estona tranquil·la, acompanyats d’una selecció de música ambient molt cuidada i pensada per a diferents moments de la jornada.

Música i programació per a totes les edats

La resta de dies, a l’escenari principal de Nomad Festival hi ha programats diversos concerts entre els quals destaquen la solista Belén Alonso, els Juke Movie Duet amb les seves versions d’èxits, o els Jungle Boogies.

Un altre dels trets identitaris del Nomad Festival, és la programació infantil amb activitats tots els dies de cinc de la tarda a dos quarts d’una de la matinada. Els més petits podran gaudir de diversos tallers de pagament que els permetran convertir-se en artistes de circ, muntar en un poni ecològic, fer quadres de sorra o pintar-se la cara, entre d’altres propostes.

El Petit Nomad a Miami Platja comptarà també amb espectacles infantils gratuïts amb l’actuació de la Turuleta Band, el dissabte 25. Divendres 24 hi ha prevista una disco infantil amb Eli Cases i diumenge, l’experiència Nomad a Miami Platja es tancarà amb una festa pirata.

Nomad Festival arriba a Miami Platja després d’haver passat enguany per la Nau Bostik de Barcelona, Tortosa, Sant Feliu de Guíxols, Castelldefels o Cervera,  i en les properes setmanes visitarà poblacions com Guissona o Salou.

Comparteix aquest article