El govern de l’Estat confirma les noves franges horàries per sortir a passejar i fer esport a partir del 2 de maig

El govern de l’Estat confirma les noves franges horàries per sortir a passejar i fer esport a partir del 2 de maig

  •  El govern estatal ha confirmat aquesta tarda quines seran les franges horàries per poder sortir a passejar i fer esport a partir d’aquest dissabte 2 de maig. L’exercici s’ha de fer de manera individual i el passeig es podrà realitzar-se amb una altra persona amb la qual es convisqui.

L’ordre estableix que els passejos i l’exercici físic podran realitzar-se de les 6h a les 10h i de les 20h a les 23h. Pel que fa a la distància de seguretat que s’haurà de mantenir al fer esport haurà de ser, com a mínim, de dos metres.

Les persones dependents que necessitin anar acompanyades amb un cuidador i els majors de 70 anys podran fer-ho de 10h a 12h del matí i de 19h a 20h de la tarda.

Les passejades amb infants menors de 14 anys, que fins ara no estaven sotmesos a temps determinat, es restringiran a la franja horària que va de les 12h a les 19h. Els requisits i condicions per sortir són els mateixos que els establerts en l’ordre del passat cap de setmana i que dicta que s’han de fer a un quilòmetre del domicili com a màxim.

Comparteix aquest article