El lliurament dels premis del Concurs Literari Vila de Mont-roig tindrà lloc diumenge 13 de novembre a la tarda

El lliurament dels premis del Concurs Literari Vila de Mont-roig tindrà lloc diumenge 13 de novembre a la tarda

  • Durant l’acte es donaran a conèixer les persones guanyadores de l’edició del 2022 i també es presentarà el llibreVila de Mont-roig, 40 anys de Premis Literaris, que recull les obres premiades en l’edició del 2021

El diumenge 13 de novembre a les sis de la tarda a la Casa de Cultura Agustí Sardà es donaran a conèixer les persones guanyadores del Concurs dels Premis Literaris Vila de Mont-roig de l’engunany. La vetllada literària estarà amenitzada per l’espectacle poetico musical de Jaume Calatayud i Vicente Monera, que interpretaran poemes d’autors i autores catalans.

Les obres guanyadores han estat seleccionades per un jurat format per 11 persones vinculades a l’àmbit educatiu i cultural de Mont-roig del Camp. En aquesta ocasió, cal destacar que s’han consolidat categories obertes recentment com el microrelats, que han tingut un gran èxit de participació. També ha pres embranzida la categoria de recerca Vila de Mont-roig, on s’han presentat set obres que aborden temàtiques des de la vessant de la investigació local.

Aprofitant la vetllada també es presentarà el llibre Vila de Mont-roig, 40 anys de Premis Literaris, una edició especial, ja que recull les obres guanyadores de la quarantena edició dels premis. Aprofitant aquesta efemèride, el departament de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha apostat per una nova línia de disseny de la portada dels llibres dels premis, vinculant el nom dels premis Vila de Mont-roig amb espais històrics del nucli antic del municipi. En aquesta ocasió, la portada del llibre esta il·lustrada amb una imatge de la façana de l’antiga presó.

El llibre dels premis 2021

El llibre de l’edició del 2021 conté les obres literàries de Jacint Bofias Alberch, Oriol Solà Prat, Mercé Estrela Tena, Beatriz Herrera Córdoba, Roser Bentadé Reig, Halima Riffi, Ariadna Saladié Gordillo, Paula Fernández Vivanco, Adrià Guinaldo Albesa, Laia Ferré Nogués, Georgina Ferré Nogués i el treball de recerca de Maria Callau Aragonès Mont-roig i Miami, millor junts o separats? El llibre compta amb la presentació de l’alcalde, Fran Morancho López i amb el pròleg de la regidora de Cultura, M. Remei Benach Font.

 

 

Comparteix aquest article