El mapa interactiu que ha publicat el departament de Salut confirma que tenim casos de coronavirus al municipi

El mapa interactiu que ha publicat el departament de Salut confirma que tenim casos de coronavirus al municipi

  • Es recomana extremar les precaucions i seguir els consells per evitar la propagació del virus

El departament de Salut ha publicat aquest cap de setmana un mapa interactiu en què es pot veure per municipis l’evolució dels casos de coronavirus, un segon mapa on es mostren el nombre de casos reportats pels usuaris mitjançant l’aplicació STOP COVID19 i la informació sobre els resultats de les anàlisis que s’han fet des de principi del mes de març, amb els positius, negatius i gràfiques dinàmiques i interactives sobre la pandèmia.

Es tracta del portal: http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus a través del qual el sistema de salut de Catalunya confirma que hi ha casos de coronavirus al nostre municipi. Per tot plegat, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp insta a tota la població a continuar extremant totes les precaucions i a seguir els consells i recomanacions per evitar la propagació el virus.

Podeu consultar el Qüestionari de preguntes i respostes sobre les restriccions d’activitats per la Covid-19 a Catalunya en aquest enllaç.

Les dades s’actualitzen automàticament i el percentatge de casos es pot observar fàcilment gràcies a l’escala de color. El sistema de salut de Catalunya facilita diàriament informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l’estat i l’evolució de la pandèmia de Covid-19 arreu del territori a través d’aquest portal.

Així doncs, les dades actualitzades es poden seguir a través de tres enllaços:

 

Precisament Stop Covid19, és una aplicació mòbil de salut que està disponible a https://apps.apple.com/app/id1502992288 o bé a https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.gencat.mobi.StopCovid19Cat i té un doble objectiu:

  1. Donar resposta a les necessitats d’informació de la ciutadania en relació al Covid 19 a través d’un qüestionari que els indica si tenen possibilitat de tenir COVID.
  2. Recollir dades de la població per tal de poder crear mapes de calor pel quadre de comandament.

Per a més informació podeu consultar el web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya: http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici

Comparteix aquest article