El municipi es promociona a FITUR, la fira de referència del sector

El municipi es promociona a FITUR, la fira de referència del sector

  • L’alcalde Fran Morancho, la directora general de Turisme, Marta Domènech; el conseller d’Empresa, Roger Torrent; la delegada del Govern a Madrid, Ester Capella, i la regidora de Turisme, Yolanda Pérez.

    L’objectiu de l’assistència a la fira és seguir posicionant la marca Mont-roig Miami Turisme, així com mantenir diverses reunions i trobades amb empreses i altres institucions que permetin establir complicitats i teixir sinergies en el futur.

L’alcalde Fran Morancho i la regidora de Turisme Yolanda Pérez han assistit, aquest dimecres, a la  Fira Internacional de Turisme, FITUR, que se celebra fins diumenge a Madrid.

La cita, una de les més importants dins del calendari de promoció turística, servirà per posicionar la marca Mont-roig Miami Turisme i el municipi, així com per mantenir reunions i trobades amb empreses i altres institucions per establir complicitats i teixir sinèrgies i aliances.

Mont-roig i Miami Platja està promocionant-se a Fitur a través del Corner de la Costa Daurada dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. De fet, aquest matí, el conseller d’Empresa Roger Torrent ha inaugurat l’estand de Catalunya a Fitur, acompanyat d’una cinquantena de representants i entitats del territori, entre elles el nostre municipi.

Entre les diverses accions que el municipi duu a terme a Fitur hi ha, aquesta tarda, la signatura del conveni entre l’ajuntament i l’Estació Nàutica Costa Daurada i altres consistoris que en formen part. Aquest document, que es firma cada any, és el que regula la relació entre els municipis associats i l’Estació Nàutica per promocionar l’oci nàutic en aquests territoris.

Per altra banda, entre les reunions que s’han realitzat a Fitur destaca la que s’ha mantingut amb el gerent i la directora de projectes de Segittur, que és l’organisme gestor de les Destinacions de Turisme Intel·ligent de l’Estat espanyol, que depèn de la Secretaria d’Estat de Turisme. El municipi també s’ha reunit amb dues empreses consultores turístiques especialitzades en Plans de Sostenibilitat Turística.

Les places turístiques del municipi

Cal destacar que Mont-roig i Miami Platja compta (amb dades de gener de 2023) amb un total de  12.433 places als càmpings del municipi. Recordem que dos d’ells, el Camping La Torre del Sol i el Playa Mont-roig Camping Resort, han estat reconeguts, de nou, entres els millors càmpings d’Europa per les associacions ANWB dels Països Baixos i l’ADAC d’Alemanya.

A aquesta xifra cal sumar-hi els 2.457 habitatges d’ús turístic, que ofereixen un total de 9.828 places d’ocupació,  i 1.045 places hoteleres. En total, la destinació turística de Mont-roig i Miami Platja disposa d’una capacitat de 23.000 places per allotjar-se al municipi, unes dades que serveixen per destacar la gran importància que el sector turístic té i la importància que té d’estar representats en una fira com Fitur.

 

Comparteix aquest article