El nou espai Connecta’t Jove convida als joves a donar a conèixer les seves habilitats

El nou espai Connecta’t Jove convida als joves a donar a conèixer les seves habilitats

  • Mitjançant connexions en directe a través del compte d’Instagram del departament de Joventut podran explicar qui són, què fan i donar a conèixer el seu talent o les seves inquietuds

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa aquest divendres una nova iniciativa per donar a conèixer el talent dels joves del municipi. Es tracta del programa Connecta’t Jove en què els nois i noies seran els protagonistes i els encarregats d’explicar, a través d’Instagram, el seu dia a dia i les activitats que duen a terme. L’objectiu és donar visibilitat als joves i en especial, posar en valor i conèixer les seves habilitats, aptituds o inquietuds.

Amb aquesta finalitat el departament de joventut posa a disposició dels joves que ho desitgin, la possibilitat d’utilitzar el seu canal d’Instagram @casaljovek1ik2 per dur a terme sessions en directe que, a la vegada, puguin ser d’interès per a la resta de joves.

El programa s’inicia aquest divendres 26 de febrer, a les 19.00 h, amb una primera sessió d’iniciació al ioga que estarà dirigida per la jove de Mont-roig, Xènia Toda.

Tots aquells/es que vulguin participar-hi, poden sol·licitar-ho a través del correu electrònic joventut@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article