El Passatge del Terror bat un nou rècord de participació amb més de 1.300 visites

El Passatge del Terror bat un nou rècord de participació amb més de 1.300 visites

  • Els assistents van aplaudir el minuciós treball d’escenografia i caracterització dels actors i actrius d’aquesta iniciativa del departament de Joventut que enguany ha celebrat la desena edició

Aquests són alguns dels joves que van fer possible el Passatge del Terror 2019. Foto M. Guillén

El Passatge del Terror, que enguany compleix 10 anys, ha batut un nou rècord de participació. Més de 1.300 persones han gaudit d’aquesta proposta del departament de Joventut que enguany ha destacat per comptar amb un acurat treball de caracterització. La proposta, que és una de les més multitudinàries del cicle de terror Pànic, s’ha celebrat els dies 25, 26 i 27 d’octubre al Casal de Joves K1 de Mont-roig, essent dissabte el dia més multitudinari en què hi van arribar a passar quasi 700 persones.

Els visitants, que entraven sense haver realitzat una reserva prèvia en un Motel encantat, arribaven a la recepció on eren rebuts pel propietari de l’establiment que els advertia del perill que corrien si hi accedien.

Un cop a dins els participants van poder gaudir d’un Passatge del Terror amb un recorregut més llarg que l’habitual, amb gairebé 30 actors i una gran varietat d’efectes especials col·locats estratègicament per les diferents escenografies; habitacions, passadissos, jardins, laboratoris, entre d’altres.

El públic va coincidir en destacar que la proposta havia superat les seves expectatives i que es notava l’esforç i il·lusió que hi havien posat els joves per oferir un Passatge del Terror de gran nivell. En aquest sentit, el departament de Joventut ha volgut també donar les gràcies a tots els joves que hi han participat, així com a les diferents empreses que hi ha col·laborat.

El cicle Pànic finalitzarà el 23 de novembre

Les activitats del cicle Pànic s’allargaran fins al 23 de novembre, dia en què tindrà lloc una altra de les propostes més esperades, l’activitat Mont-roig Misteriós. En aquest cas diferents espais del nucli històric de Mont-roig es converteixen en escenaris de por. El grup de teatre Els Xuts s’encarregarà de donar vida a múltiples personatges que ens explicaran històries fantasmagòriques per conèixer el Mont-roig més misteriós.

També aquest mes de novembre, els casals de joves K1 i K2 acolliran els tallers DIY per crear divertides i macabres manualitats.

Comparteix aquest article