El període d’inscripcions de l’Escola de Música Municipal s’inicia dilluns vinent

El període d’inscripcions de l’Escola de Música Municipal s’inicia dilluns vinent

  • Les inscripcions es podran realitzar del 8 al 19 de juny de forma telemàtica
  • Un taller de guitarra flamenca, a través d’una classe col·lectiva de pràctica instrumental, és la principal novetat del curs vinent

L’Escola de Música Municipal Baptista Nogués obre, a partir del 8 de juny, el període d’inscripcions per al curs 2020/2021. Un curs que comptarà amb algunes novetats, entre elles, la incorporació d’un nou taller de guitarra flamenca, dirigit principalment a persones adultes, que consistirà en una classe col·lectiva de pràctica instrumental en què es treballarà la guitarra dins de l’estil flamenc.

Recordem que l’Escola de Música ofereix classes d’iniciació, sensibilització, nivell elemental i nivell mitjà (amb llenguatge musical, instrument i conjunt vocal o instrumental) i el pla lliure per alumnes majors de 14 anys. L’alumnat pot triar entre un ampli ventall d’instruments com el trombó, el saxòfon, la flauta travessera, el violí i la percussió, a més dels més populars com el piano i la guitarra. L’objectiu del centre, que ofereix classes a Mont-roig i a Miami Platja, és que els seus alumnes gaudeixin, coneguin i experimentin amb la música.

Díptic Escola de Música 2020

Inscripcions a partir del 8 de juny

Les inscripcions s’inicien el pròxim dilluns i romandran obertes fins al 19 de juny. La inscripció ha de realitzar-se de manera telemàtica, mitjançant la Seu Electrònica de Nostreserveis, o bé descarregant el full de matrícula a través d’aquesta pàgina i enviant tota la documentació degudament signada al correu electrònic escola.musica@nostreserveis.cat.

Per a reservar la plaça i matricular-se caldrà aportar tota la documentació requerida i realitzar el pagament de la matrícula.

Adaptació a les noves mesures de seguretat

El nou curs s’iniciarà en el mes de setembre i actualment s’estan estudiant les mesures de seguretat que seran d’aplicació i que hauran d’adaptar-se a les exigències de les autoritats sanitàries per tal de minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els/les alumnes.

Comparteix aquest article