El Pla d’Acció Municipal recull les propostes de la ciutadania a través de sessions participatives

El Pla d’Acció Municipal recull les propostes de la ciutadania a través de sessions participatives

Sessió participativa ciutadana del PAM

Sessió participativa ciutadana del PAM celebrada l’1 de març de 2016 al Centre Polivalent de Miami Platja

Continuen oberts, fins a l’11 de març, dos canals de participació, la pàgina mont-roig.cat/pam i el correu electrònic participacio@mont-roig.cat 

Una trentena de persones han participat a les sessions participatives ciutadanes del Pla d’Acció Municipal, celebrades dilluns a la Casa de Cultura de Mont-roig i  aquest dimarts al Centre Polivalent de Miami Platja. Les sessions han consistit en tallers de treball a partir dels quals s’han recollit diverses propostes que s’inclouran al document final del PAM.

De moment, a més, altres ciutadans estan fent arribar les seves propostes a través del formulari de la pàgina web www.mont-roig.cat/pam i mitjançant el correu electrònic participacio@mont-roig.cat. Aquests dos canals de participació estaran oberts fins al proper 11 de març.

Per altra banda, el procés inclou també la consulta a les entitats del municipi. Les associacions rebran, a partir d’avui, un qüestionari per poder donar la seva opinió i fer les seves aportacions.

Cal recordar que ja s’han dut a terme les dues primeres fases del procés participatiu del PAM.  Es tracta de la consulta als tècnics i treballadors de l’Ajuntament i als representats polítics. En aquest cas les propostes han estat consensuades tan pels grups municipals del govern com pels de l’oposició.

Totes les aportacions recollides, que sumades es convertiran en propostes d’actuació, es valoraran per un grup d’experts que n’avaluaran la seva viabilitat i adequació a normatives i marcs competencials. Està previst que el document final passi a aprovació pel ple de l’Ajuntament.

Comparteix aquest article