El Pla de Barris de la Florida organitza un programa per millorar la qualitat de vida de la gent gran

El Pla de Barris de la Florida organitza un programa per millorar la qualitat de vida de la gent gran

  • El Pla de Barris de la Florida de Miami Platja, a través del programa de dinamització per a la gent gran, organitza del 25 de setembre al 4 de desembre el programa d’activitats ‘Cuida’t. Gent Gran i Salut’, un seguit d’activitats dinàmiques i diverses que contribueixin a promoure hàbits de vida saludable i  l’autocura des d’un enfocament integral de la persona.

A través d’aquestes activitats, es podrà compartir, aprendre i experimentar de manera pràctica la millora del benestar de la gent gran. El programa també té com a objectiu sensibilitzar a les persones grans per a coresponsabilitzar-se de la seva pròpia salut, mitjançant l’adquisició d’hàbits saludables. El pretén enfortir la salut dels nostres avis des de l’àmbit de la prevenció i l’acompanyament amb diverses activitats i tallers.

Les activitats començaran el 25 de setembre amb la coach en benestar social Minerva Castillo, que oferirà un taller titulat ‘Cuidar-se per valorar-se’. Posteriorment, hi haurà sessions amb la psicòloga de l’Onada Míriam Díaz sobre autocura. El policia local David Marquès oferirà una xerrada amb consells de seguretat per a la gent gran, amb la col·laboració de la Creu Roja que donarà informació sobre el servei de teleassistència; la terapeuta Uma Zuasti realitzarà un taller de biodansa i tècniques de relaxació en tres sessions; una xerrada amb consells de seguretat dels medicaments i un taller de plantes medicinals i elaboració de preparats naturals.

Inscripcions i informació:

Casal d’Avis de Miami Platja. Dilluns i dimecres de 16.30h a 18.30h. Telèfon 977 170 440

Comparteix aquest article