El Pla Educatiu d’Entorn acosta el Mas Miró a 200 alumnes de primària i secundària del municipi

El Pla Educatiu d’Entorn acosta el Mas Miró a 200 alumnes de primària i secundària del municipi

  • Grup d’estudiants a Mas Miró.

    Els estudiants  han tingut l’oportunitat de conèixer la relació de Joan Miró amb Mont-roig del Camp gràcies  a la visita i als tallers que hi van realitzar.

Un total de 215 alumnes de diversos cursos d’educació primària i secundària de les escoles i instituts del municipi han passat en les darreres setmanes pel Mas Miró com una activitat més del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp que ha finançat directament el trasllat, l’entrada i els tallers que s’hi ha desenvolupat.

Les visites s’han dut a terme durant el mes de novembre com a activitat prèvia  abans de treballar l’artista al centre.  En concret, la sortida ha estat dirigida als alumnes de 5è de primària i de tercer d’ESO.

L’objectiu de l’activitat era conèixer el patrimoni paisatgístic i cultural del municipi, apropar als infants del municipi al patrimoni cultural municipal, Conèixer de prop com el paisatge de Mont-roig va ser determinant en l’obra de Joan Miró, potenciar el desenvolupament creatiu dels infants a partir de noves propostes experimentals conèixer aspectes de la personalitat de Joan Miró, com va influenciar Mont-roig en la seva obra, quins interessos tenia i com treballava, observar l’entorn del Mas Miró tal com feia Joan Miró  i afavorir el sentiment de pertinença al territori.

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquest article