El Ple de l’Ajuntament aprova diverses modificacions de la plantilla de personal

El Ple de l’Ajuntament aprova diverses modificacions de la plantilla de personal

  • També s’ha donat llum verda a la modificació de la Relació de Llocs de Treball per adaptar funcions i tasques, que en diversos casos havien quedat desactualitzades

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, celebrat aquest dimecres 19 de juny en sessió extraordinària, ha aprovat diverses modificacions de la plantilla de personal per al 2024, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats estructurals i actuals del consistori.

D’una banda, s’ha procedit a la creació de noves places de personal funcionari per complir amb la taxa específica de reducció de personal temporal. D’altra banda, s’han amortitzat llocs de treball que ja no s’adeqüen a les necessitats presents de l’Ajuntament, de les quals en resulta també la creació de noves places. Finalment s’han aprovat modificacions relacionades amb retribucions especials i singulars, la creació de places per torn de promoció interna, l’aprovació de fitxes descriptives de personal laboral subrogat procedent d’EMSA o la modificació de la plaça de personal eventual d’assessor de territori per la d’assessor d’igualtat, esports, cultura i festes.

En aquest marc, el plenari també ha aprovat una modificació de la Relació de Llocs de Treball (RLT), una eina clau per a la política de personal de l’Ajuntament. La RLT és un instrument essencial que permet definir i estructurar les funcions, responsabilitats i tasques de cada lloc de treball dins de l’administració local. Aquesta modificació respon també a una demanda del sindicat de treballadors i permet adaptar funcions i tasques de la plantilla de personal que havien quedat, en molts casos, desactualitzades. Així, la RLT assegura que l’organització municipal es mantingui eficaç, adaptada als canvis i necessitats del servei públic, i alineada amb els objectius estratègics de l’Ajuntament.

Els dos punts s’han aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern (PSC-IMM) i els grups municipals d’ERC-AM i Vox. Junts per Mont-roig del Camp hi ha votat en contra.

Les argumentacions i posicionaments dels grups de l’oposició, així com les rèpliques del govern, es poden consultar íntegrament en el següent enllaç: https://www.youtube.com/live/NAHsOKXJgK0

Comparteix aquest article