El Ple de l’Ajuntament distingeix amb el Guardó d’Honor al Club Atlètic Mont-roig

El Ple de l’Ajuntament distingeix amb el Guardó d’Honor al Club Atlètic Mont-roig

  • L’alcalde i els regidors i regidores, amb la directiva del club.

    El reconeixement s’ha atorgat al Club Atlètic Mont-roig amb motiu dels seus 100 anys d’història i la seva dilatada trajectòria en el foment de l’esport al municipi

  • Es tracta de la primera distinció que es concedeix a una entitat local, després que el 2017 el consistori aprovés el Reglament d’Honors i Distincions

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, celebrat aquest dimarts al vespre en sessió extraordinària, va aprovar distingir amb el primer Guardó d’Honor del municipi al Club Atlètic Mont-roig amb motiu del seu centenari i la seva dedicació en el foment de l’esport.

L’any 2022 el Club Atlètic Mont-roig va fer 100 anys, essent l’entitat esportiva amb una trajectòria més llarga existent en el teixit associatiu local i també de la demarcació de Tarragona. L’entitat ha estat al llarg de la seva història un motor social i esportiu per Mont-roig del Camp, actualment amb més de 175 socis i 215 jugadors/es, repartits en 12 equips que competeixen en 10 categories, des dels babies fins als veterans i també amb equip femení amateur.

L’acte, que va comptar amb la presència de la junta de l’entitat, va tenir moments emotius amb les felicitacions i les paraules d’agraïment que els regidors i regidores del consistori van dedicar als protagonistes de la vetllada. També des del club es va agrair aquest reconeixement i es va demanar continuar donant suport a l’esport i a les entitats locals per part de l’Ajuntament. El plenari va finalitzar amb la foto de grup i l’intercanvi d’obsequis de record per les dues parts.

Primera distinció del Reglament d’honors i Distincions a una entitat local

El Club Atlètic Mont-roig és la primera entitat local que obté el Guardó d’Honor, després que el 14 de juny de 2017 s’aprovés el Reglament d’Honors i Distincions de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Un guardó que premia a les entitats locals que s’hagin distingit per una trajectòria dedicada a la millora del municipi en qualsevol aspecte o activitat, hagin excel·lit en la seva activitat associativa, o hagin destacat per fets importants en els camps social, cultural, esportiu, econòmic o científic o bé que commemorin efemèrides destacades.
Aquest Reglament es va estrenar el 12 de maig del 2021 quan es va fer fill il·lustre de Mont-roig del Camp al mestre Antoni Benaiges, amb l’objectiu de dignificar la figura d’aquest mestre republicà, nascut a Mont-roig el 1903 i afusellat pels sollevats feixistes el 1936.

 

Comparteix aquest article