El Ple de l’Ajuntament nomena jutgessa de pau de Mont-roig del Camp a M. Victoria Vázquez i a Ariadna Martí jutgessa de pau substituta

El Ple de l’Ajuntament nomena jutgessa de pau de Mont-roig del Camp a M. Victoria Vázquez i a Ariadna Martí jutgessa de pau substituta

  • La sessió plenària celebrada aquest dimecres ha comptat amb l’emotiu comiat del regidor d’Hisenda i Manteniment d’Espais i Equipaments, Enrique López

La sessió s’ha celebrat de forma telemàtica el 14 d’abril de 2021

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, celebrat aquest dimecres 14 d’abril, ha aprovat nomenar jutgessa de pau de Mont-roig del Camp a M. Victòria Vázquez Salas i a Ariadna Martí Romero, jutgessa de pau substituta.

La nova jutgessa de pau és diplomada en magisteri i compta amb una llarga trajectòria professional vinculada amb l’educació, exercint funcions de coordinació i direcció en educació primària però també en escoles d’adults. Nascuda a Màlaga, fa uns quants anys es va traslladar a viure a Miami Platja.

Per altra banda, la nova jutgessa de pau substituta és l’Adriadna Martí Romero, nascuda a Mont-roig del Camp. És graduada en Dret i compta amb diversa formació acadèmica relacionada amb aquest àmbit. Destaca per la seva vinculació amb l’associacionisme local i en especial en l’àmbit esportiu.

Els dos nous càrrecs, que seran per un mínim de 4 anys, agafen el relleu de la fins ara jutgessa de pau, Maria del Carmen Díaz Líria i el jutge de pau substitut, Ramiro Estage Tomàs, que van prendre possessió del càrrec l’any 2004.

La seu del Jutjat de Pau de Mont-roig del Camp està ublicada al carrer Agustí Sardà

Emotiu comiat del regidor Enrique López

La sessió plenària també ha comptat amb una part molt emotiva coincidint amb el comiat del regidor d’Hisenda i Manteniment d’Espais i Equipaments, Enrique López. Recordem que el regidor va anunciar el passat 26 de març que renunciava al càrrec per motius personals i amb l’objectiu de dedicar més temps a la seva família.

López ha agraït a totes les persones que van confiar en ell des del primer moment i el tracte rebut durant aquests 6 anys per part de tot el personal de l’Ajuntament i Nostreserveis.

També ha agraït les mostres d’afecte que ha rebut aquests dies i ha explicat que la decisió l’ha pres per poder dedicar més temps a les petites de casa seva. Precisament ha volgut també agrair públicament el recolzament que ha rebut per part de la seva família durant aquests anys de dedicació personal a la política municipal.

Tots els grups municipals han coincidit en destacar la bona feina feta i li han agraït també tot l’esforç i per millorar el municipi.

Aprovació de dues mocions

Finalment, en el transcurs de la sessió plenària també s’han aprovat dues mocions presentades pel grup municipal ERC-MES-AM. La primera ha estat a favor del ple reconeixement dels drets de les persones trans* i en suport d’una llei trans estatal. La segona és una moció per a l’elaboració d’un pla d’igualtat i un protocol de prevenció i detecció de casos d’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa pública empresarial Nostraigua. En aquest cas, l’EPE ha acordat començar a treballar per a la redacció i implantació d’aquest pla i protocol.

La sessió plenària es pot veure íntegrament AQUÍ.

Comparteix aquest article