El programa Incorpora d’intermediació laboral ha atès enguany 63 persones al nostre municipi

El programa Incorpora d’intermediació laboral ha atès enguany 63 persones al nostre municipi

  • Imatge d’arxiu d’una reunió entre la tècnica del servei Incorpora i una usuària.

    Es tracta d’un servei gratuït per persones en situació de risc d’exclusió social que impulsa la “Fundació La Caixa” i que realitza una tècnica del Taller Baix Camp.

Durant els últims mesos el programa Incorpora ha atès 63 persones. En concret, 28 d’elles son noves incorporacions, 30 estant sent ateses des del 2022 i 5 d’elles ja formaven part del Programa amb anterioritat.

Aquest 2023 també hi ha hagut 15 insercions. i s’han identificat un total de 20 persones que no estan disponibles per ofertes (principalment per motius de salut).

Durant els primers sis mesos d’aquest 2023 s’ha realitzat la derivació de 3 persones al punt d’autoocupació Incorpora. Un servei que ofereix suport i assessorament a les persones en situació de vulnerabilitat que vulguin emprendre un negoci o treballar com a autònoms. Fruit d’aquestes derivacions ja s’ha creat una empresa a Mont-roig del sector restauració que ha generat dues insercions.

Col·laboració de l’Ajuntament

La Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i el Taller Baix Camp l’any 2022, van signar un acord de col·laboració per tal d’oferir el servei d’intermediació laboral de persones en situació de risc d’exclusió social emmarcat dins el Programa Incorpora de la “Fundació La Caixa”. Un servei que fa de nexe entre les persones que estan en recerca de feina i les empreses que cerquen treballadors/es. El col·lectiu prioritari són les persones amb discapacitat, ampliant la intermediació laboral cap a altres col·lectius amb risc d’exclusió social.

 

Comparteix aquest article