El servei de neteja i recollida d’escombraries amplia les freqüències per adaptar-se a l’increment de població estacional

El servei de neteja i recollida d’escombraries amplia les freqüències per adaptar-se a l’increment de població estacional

  • Durant l’estiu les dues deixalleries del municipi amplien els horaris i obren matí i tarda

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Residus i Neteja Viària, ha ampliat les freqüències de la recollida d’escombraries i també el servei de neteja viària amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats especials d’aquests mesos d’estiu en els quals el municipi registra un important increment de població estacional.

Entre altres mesures, les 2 deixalleries municipals (Mont-roig del Camp i Miami Platja) obren ara de dilluns a dissabte de 9 a 12.45 en horari de matí i de dilluns a divendres de 16 a 19 en horari de tarda. D’altra banda, el consistori posa a disposició de la ciutadania el número de telèfon 607 159 243 per sol·licitar la recollida de mobles i residus voluminosos porta a porta.

També s’ha endarrerit l’hora d’inici de les tasques de neteja amb bufadors a les 8h per no destorbar el descans dels veïns i veïnes; s’ha posat en marxa un servei d’escombrada mecànica extra durant les tardes de dilluns a dissabte, així com un servei de recollida de voluminosos i buidat de papereres extra durant les tardes de dilluns a dissabte. Una altra de les novetats és el servei de recollida de voluminosos i buidat de papereres matí i tarda en diumenge.

Finalment, durant els mesos d’estiu s’ha reforçat la recollida de residus de totes les fraccions amb més freqüències.

Crida al civisme

Des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es fa de nou una crida al civisme dels veïns i visitants per fer un bon us de l’espai públic per mantenir-lo net i també la corresponsabilitat en el reciclatge dels residus.

Comparteix aquest article