El vicepresident del grup Lotte, Kim Gyo Hyun, beneeix la inversió que ha de fer la seva empresa a Mont-roig del Camp durant una visita al municipi

El vicepresident del grup Lotte, Kim Gyo Hyun, beneeix la inversió que ha de fer la seva empresa a Mont-roig del Camp durant una visita al municipi

  • Morancho entre Kim Gyo Hyun (dreta), vicepresident del grupo Lotte, i Kim Yeon Seop (esquerra), el màxim responsable de Lotte Energy Materials.

    Acompanyat d’altres alts responsables de la companyia han visitat els terrenys dels Comellarets i també han mantingut una reunió de treball amb l’Ajuntament a les instal·lacions de Mas Miró.

El vicepresident del grup Lotte, Kim Gyo Hyun, acompanyat d’altres responsables de la companyia coreana com el director general de planificació estratègica, Kim Min Woo, i el màxim responsable de Lotte Energy Materials, Kim Yeon Seop, ha beneït avui el projecte que el seu grup empresarial vol tirar endavant a la zona dels Comellarets de Mont-roig del Camp i que en el seu conjunt ha de suposar una inversió de prop de 1.200 milions d’euros i la creació d’uns 600 llocs de treball quan les tres fases del projecte siguin una realitat.

La delegació coreana ha visitat avui els terrenys on s’ha de materialitzar la inversió del seu grup per construir una factoria de components de bateries de cotxes elèctrics i, posteriorment, s’ha desplaçat a les instal·lacions de Mas Miró, on ha estat rebut per l’alcalde Fran Morancho i els regidors del govern Yolanda Pérez i Vicente Pérez. Abans de la reunió de treball, la directora de Mas Miró, Elena Juncosa, ha fet una petita introducció del lloc on es trobaven als responsables d’aquest grup empresarial.

En la reunió posterior entre la delegació mont-rogenca i la coreana, Fran Morancho ha volgut agrair al vicepresident de Lotte, la seva aposta pel municipi i també li ha manifestat la gran satisfacció per aquesta inversió que espera que no sigui l’última procedent d’aquest país asiàtic al nostre municipi i al Camp de Tarragona. Al mateix temps, Kim Gyo Hyun també s’ha manifestat satisfet de com estan avançant els treballs previs i ha afegit la seva confiança en què tot surti tal com està previst. Abans de la finalització de la trobada, les delegacions s’han intercanviat diversos presents. L’alcalde de Mont-roig del Camp ha regalat dos lots amb productes de la terra, entre els quals hi havia dues ampolles d’oli de Mont-roig del Camp, i també un llibre sobre Joan Miró en coreà.

Imatges de la visita i la reunió entre l’Ajuntament i els responsables de Lotte en aquest enllaç. 

Comparteix aquest article