El vot popular escollirà l’establiment guanyador del primer Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja

El vot popular escollirà l’establiment guanyador del primer Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja

  • Cartell del Campionat de Patates Braves.

    Una vintena de bars i restaurants del municipi participen de l’11 al 27 de març en aquesta nova proposta gastronòmica organitzada per Mont-roig Miami Turisme

Descarrega’t aquí el desplegable del Campionat de Patates Braves.

La primera edició del Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja, que tindrà  lloc de l’11 al 27 de març a 20 establiments de restauració de tot el municipi, escollirà les millors preparacions d’aquest popular plat a través del vot popular. Aquest nou i divertit campionat és una de les novetats del calendari gastronòmic que el 2022 impulsa l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de Mont-roig Miami Turisme. El Campionat de Patates Braves se suma a altres iniciatives com són les Jornades Gastronòmiques del Calçot, que tot just s’han acabat; la Fira del Vi de Miami Platja, la Festa de l’Oli Nou, les Jornades Gastronòmiques del Pop, les Jornades de la Cuina de l’arròs de tardor o la nova proposta Sabors de Miró, que tindrà lloc a la tardor.

Els 20 restaurants i bars participants en aquest campionat han preparat una vintena de propostes diferents al voltant de les patates braves que es podran començar a tastar a partir d’aquest divendres 11 de març i que tenen un preu que va dels 4 als 7 euros. El que podria semblar una recepta senzilla es convertirà en una proposta diferent i única en cada establiment, per això s’anima al públic a votar i, per tant, a escollir l’establiment guanyador. Per participar en la votació només caldrà escanejar el codi QR de cada establiment participant i de forma senzilla puntuar i votar.

El resultat de les votacions es podrà veure en temps real al web de Mont-roig Miami turisme a partir d’aquest mateix divendres. Al final del Campionat l’establiment que tingui la puntuació més alta, serà el guanyador del Guardó a les Millors Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja. El vot en aquest  campionat serà individual i només es podrà votar una vegada a un establiment des del mateix dispositiu.

A la primera edició  del Campionat de Patates Braves hi participen els establiments següents: La Mar Salada (Càmping Miramar), MKT Oil Bar, La Plaça, Ca l’Anton, Cal Xato, el Pati de la Granota, la Cuina de l’Ermita, la Tasca d’en Joan, Papaya, Plats & Co, Limonero, Osopolo, Pasadera, Sab’s Gourmet, Balmar,  Ca la Rosa, Cartis Bar, Ginger Café, La Borda d’en Manel i Hellin.

 

Comparteix aquest article