Els alumnes del PTT d’Auxiliar en vivers i jardins venen manualitats per recaptar fons per una excursió formativa

Els alumnes del PTT d’Auxiliar en vivers i jardins venen manualitats per recaptar fons per una excursió formativa

Paradeta Alumnes PTT Auxiliar vivers i Jardins

Paradeta Alumnes PTT Auxiliar vivers i Jardins

Aquest divendres, de 10h a 13h, muntaran una paradeta a la plaça Miramar

Aprofitant les festes nadalenques els alumnes del Programa de Transició al Treball d’Auxiliar en vivers i jardins de l’Institut Antoni Ballester han posat a la venda diversos productes que han elaborat ells mateixos durant el curs, per tal d’aconseguir finançament per realitzar una sortida formativa.

Els nois i noies han preparat centres de Nadal, ponsèties, ramets de vesc, plantes d’aloe vera produïdes per alumnes de cursos anteriors, a més de diverses manualitats realitzades amb materials reciclats.

Per tal de practicar l’atenció al públic, els alumnes munten un parada avui dimecres i demà dijous al vestíbul de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig. Divendres es traslladaran a la plaça Miramar de les 10h a les 13h per tal que tothom qui ho vulgui pugui adquirir alguna de les seves manualitats.

La iniciativa forma part del seu currículum educatiu i pretén que els alumnes practiquin l’elaboració de composicions amb flors i plantes així com els serveis bàsics de floristeria i atenció al públic. Els diners recaptats amb la venda dels productes es destinaran a una excursió formativa al mercat de la flor i la planta de Vilassar de Mar i a un viver de producció de planta, per tal de poder continuar aprenent.

Comparteix aquest article