Els camps de futbol de Mont-roig i de Miami Platja acullen l’edició d’estiu de la Costa Daurada Cup

Els camps de futbol de Mont-roig i de Miami Platja acullen l’edició d’estiu de la Costa Daurada Cup

  • Fins aquest dissabte competeixen equips internacionals al costat d’equips del Camp de Tarragona i d’altres localitats del país.

L’edició d’estiu de la Costa Daurada Cup ha arribat aquesta darrera setmana de juny als nous camps de futbol de gespa artificial de Mont-roig del Camp i Miami Platja, que ja van acollir l’edició de la Setmana Santa d’aquesta competició. En aquest campionat de futbol base per a nens i nenes nascuts entre els anys 1999 i 2008  hi participen equips procedents de diversos països com ara Suècia, Anglaterra i fins i tot de països africans com Kènia; del País Basc i de diverses localitats del Camp de Tarragona i de la resta de Catalunya.

La major part de partits es juguen a Salou, però l’organització també ha traslladat els partits a d’altres municipis com ara Cambrils o Mont-roig del Camp. Al camp de futbol de Miami Platja els partits van començar en la jornada d’ahir i avui també es disputen en horari de matí i fins a les 7 de la tarda.  Al camp de futbol de Mont-roig els primers partits es van jugar ahir, avui continuen els encontres de la primera fase i demà es juguen en horari de matí i tarda els enfrontaments entre els primers partits de la segona fase.

Comparteix aquest article