Els casals de gent gran tornen a obrir a partir de dilluns

Els casals de gent gran tornen a obrir a partir de dilluns

Hi haurà control d’aforament i s’establiran les mesures de seguretat vigents en cada moment davant de la Covid19

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp tornarà a obrir els casals de gent gran de Mont-roig i Miami Platja a partir d’aquest dilluns. L’objectiu és que aquest col·lectiu també pugui anar recuperant, a poc a poc, l’activitat quotidiana i les estones d’oci després de molts mesos sense poder gaudir d’aquest servei. Tot i això es tindran en compte les diverses mesures de seguretat davant de la Covid19 que continuen vigents.

Així el casal d’avis Sant Jaume de Miami Platja i el casal d’avis de Mont-roig tornaran a estar oberts però amb horaris més restrictius. En aquest sentit, els horaris es podran anar modificant en funció de les noves mesures que es vagin dictant des de PROCICAT o en funció del que les Juntes acordin. En aquest sentit serà important estar atent a les modificacions que hi pugui haver i consultar la informació que estarà disponible als mateixos casals.

Una altra de les novetats seran els aforaments, que s’aniran adaptant a les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Cal remarcar també que s’aplicaran les diverses mesures de seguretat per evitar la transmissió de la Covid19 dictades per les autoritats competents. Així, tots els usuaris dels casals, hauran de respectar la mesura de distància, rentat de mans i mascareta en tot momentA més, se seguiran els protocols establerts de neteja, ventilació i distàncies de seguretat pel que fa al mobiliari.

En aquest sentit, cal destacar que hi haurà responsables als casals que vetllaran pel compliment de les mesures de prevenció (control de temperatura, mascareta, desinfecció i distància).

Finalment, l’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat i a tenir paciència amb les mesures de prevenció per poder garantir la seguretat en aquests espais i no posar en risc aquest col·lectiu.

Comparteix aquest article