Els comerços de Miami Platja celebraran la primera Shopping night aquest dissabte 10 d’agost

Els comerços de Miami Platja celebraran la primera Shopping night aquest dissabte 10 d’agost

  • Es tracta d’una gran festa per gaudir del comerç fora de l’horari habitual, amb més de 40 establiments oberts fins a les 11 de la nit, obsequis per cada compra i l’animació musical de la Bandarra Street Orkestra

Més de 40 establiments de comerç i restauració de Miami Platja estaran oberts fins a les 11 de la nit, aquest dissabte 10 d’agost. Tots ells s’han adherit a la primera Shopping night, una iniciativa del Pla de Dinamització de l’avinguda de Barcelona i la seva àrea d’influència, impulsat per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Amb l’objectiu d’incentivar les compres, s’ha preparat la vetllada com una gran festa del comerç. Així, a més de poder comprar fora de l’horari habitual, s’obsequiarà als clients amb una copa de cava i un barret de palla.  Per la seva banda, alguns comerços també organitzaran activitats complementàries. A més, s’espera la visita dels influencers d’Instagram @marta.coll, @fotox53, @livetgn i @alisgm que donaran a conèixer la iniciativa i, en definitiva, el comerç de Miami Platja.

Animació amb la Bandarra Street Orkestra

Per acabar d’arrodonir la proposta comercial, la primera Shopping night comptarà amb l’actuació de la Bandarra Street Orkestra, una formació de prop de 20 músics en què la seva fusió de brass band, percussió brasilera, humor i interacció directa amb els espectadors els ha portat a ser una de les bandes més aplaudides del Camp de Tarragona.

La Bandarra Street Orkestra començarà a les 21 h de davant del Centre Comercial l’Illa i anirà resseguint tota l’avinguda de Barcelona, fins a l’avinguda Los Ángeles, en el que serà la primera part de l’actuació. A partir de les 22.30 h continuarà l’espectacle des d’aquesta zona en direcció a la plaça de Tarragona, fins passades les 11 de la nit.

Comparteix aquest article