Els dies 26 i 27 de novembre es podrà passar la ITV agrícola a Mont-roig

Els dies 26 i 27 de novembre es podrà passar la ITV agrícola a Mont-roig

  • Les persones interessades han de sol·licitar obligatòriament cita prèvia a l’Ajuntament a través del telèfon 977 83 70 05 o bé al correu ajuntament@mont-roig.cat

L’Ajuntament donarà les hores de cita prèvia per passar la inspecció tècnica agrícola

L’Ajuntament informa que els dies 26 i 27 de novembre els vehicles agrícoles i els ciclomotors podran passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a Mont-roig. La unitat mòbil per l’ITV Agrícola s’instal·larà al carrer Sorts (darrera la Fisher). L’horari d’obertura serà de les 7.30h del matí a les 13.30h del migdia.

En aquesta ocasió, i degut a l’actual situació provocada per la Covid19, les persones interessades en passar la ITV hauran de demanar obligatòriament cita prèvia a través del telèfon de l’Ajuntament 977 837 005 o bé al correu electrònic a ajuntament@mont-roig.cat.

A més, l’empresa encarregada de l’ITV, Applus, recomana a les persones usuàries que portin mascareta i guants, que vagin soles a la inspecció, que paguin amb targeta i que respectin l’horari de la cita per evitar aglomeracions.

PERIODICITAT DE LES INSPECCIONS

D’acord amb el RD 2042/1994 de 14 d’octubre que regula la inspecció tècnica de vehicles la primera inspecció ITV, a vehicles agrícoles, es realitzarà als 8 anys de la data de primera matriculació, per a vehicles ciclomotors la primera inspecció ITV es realitzarà als 3 anys de la primera matriculació. (Per a més informació dels terminis de revisió de ciclomotors consultar DOGC de 14/01/2009 nº 5296)

Comparteix aquest article