Els Emissaris dels Reis d’Orient envien un missatge als nens i nenes del municipi

Els Emissaris dels Reis d’Orient envien un missatge als nens i nenes del municipi

  • Els patges reials han informat que aquest any les cartes es recolliran a les bústies que hi ha ubicades a la plaça Miramar i a la plaça de Tarragona

Els Emissaris de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que ja han arribat al municipi per començar a recollir les cartes de tots els infants, han enviat un missatge ben especial per animar a tots els nens i nenes a escriure les seves cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Missatge dels Patges Reials

Els patges reials han explicat que, com que aquest any no poden recollir les cartes dels infants de forma presencial a causa de la pandèmia del coronavirus, s’ha posat a la seva disposició unes bústies ben grans i lluminoses a la Plaça Miramar de Mont-roig i a la Plaça Tarragona de Miami Platja. Els patges recolliran totes les cartes que trobin a les bústies i les faran arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient que les llegiran i intentaran fer realitat tots els desitjos dels infants.

De moment, els patges han vist que encara no n’hi ha gaires, així que, famílies! si els vostres fills i filles encara no ha escrit les cartes als Reis d’Orient, que no tardin, que els emissaris s’estan esperant per portar un sac ben ple de cartes de Mont-roig i Miami Platja cap a l’Orient.

Comparteix aquest article