Els establiments comercials poden sol·licitar la devolució de la part proporcional del rebut de la brossa corresponent als dies de tancament per l’estat d’alarma

Els establiments comercials poden sol·licitar la devolució de la part proporcional del rebut de la brossa corresponent als dies de tancament per l’estat d’alarma

  • Es tracta d’un tràmit senzill que es pot fer a través de la seu electrònica
  • La proposta dóna compliment a un dels punts del Pacte de municipi per a la reconstrucció social i econòmica

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa que els establiments comercials del municipi que han pagat el rebut de les escombraries, ja poden fer la sol·licitud per obtenir la devolució de la part proporcional corresponent als dies que van estar tancats per imperatiu legal a causa de l’estat d’alarma.

Malgrat que el consistori ha estudiat fórmules per evitar aquest tràmit, per una qüestió normativa i segons legislació vigent, es requereix que els establiments facin una sol·licitud pregada i expressa un cop s’hagi abonat l’import del rebut.

Tot i això, per facilitar la tramitació i simplificar el procediment, s’ha habilitat a la Seu electrònica un tràmit específic que es pot fer de forma fàcil i senzilla.

En cas de necessitar qualsevol classe de suport en la tramitació o resoldre qualsevol dubte, els establiments comercials es poden posar en contacte amb el departament d’Impuls Econòmic al telèfon 977 17 25 27 o bé al correu electrònic promocio@mont-roig.cat.

Un cop rebuda la sol·licitud pregada, l’Ajuntament resoldrà la petició en els casos que hi tinguin dret.

Amb aquest nou tràmit es dóna compliment al punt número 34 del Pla de xoc per a la reconstrucció social i econòmica del municipi.

Comparteix aquest article