Els infants de la llar d’infants Petete visiten l’Hort Social de la Florida de Miami Platja

Els infants de la llar d’infants Petete visiten l’Hort Social de la Florida de Miami Platja

  • L’experiència ha permès als infants descobrir de primera mà el món de l’horticultura i la importància de cuidar el medi ambient al mateix temps que es relacionaven amb la gent gran

Durant tres dimarts del mes de maig, els nens i nenes de la llar d’infants Petete de Miami Platja han tingut l’oportunitat de visitar l’Hort Social de la Florida, que habitualment treballa la gent gran de la zona. Aquesta iniciativa, que pretén apropar la naturalesa als més petits, ha estat una col·laboració  entre el Departament d’Educació i Pla d’Entorn i el Departament de Gent Gran.

L’experiència ha permès als infants descobrir de primera mà el món de l’horticultura i la importància de cuidar el medi ambient. Acompanyats per les persones usuàries de l’hort, els nens i nenes han après sobre les diferents plantes, les seves necessitats i com tenir-ne cura. Aquest intercanvi intergeneracional ha estat enriquidor per a totes les parts, fomentant valors com la paciència, la responsabilitat i el respecte per la natura.

Els més petits han gaudit molt de l’activitat, mostrant-se entusiasmats mentre plantaven llavors, regaven plantes i observaven el creixement de les hortalisses. Per la seva banda, les persones grans han trobat en aquesta iniciativa una manera de compartir els seus coneixements i experiències amb les noves generacions, creant així un vincle especial i ple d’afecte.

Comparteix aquest article