Emotiu Ple de tancament de mandat amb el comiat de set regidors i regidores

Emotiu Ple de tancament de mandat amb el comiat de set regidors i regidores

  • L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha celebrat aquest migdia l’últim Ple del mandat 2015-2019, en un acte de comiat i agraïment als regidors i regidores sortints

Alcalde, regidors i regidores mandat 2015-2019

La Sala de Plens de la Casa de Cultura ha acollit aquest migdia el darrer Ple del mandat 2015-2019 de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.  Ha estat en una sessió emotiva marcada per les paraules de comiat i agraïment als regidors i regidores que se’n van.

En total són 7 els regidors i regidores que no repetiran en el càrrec. Es tracta de la fins ara regidoria de Cultura Núria Esquius, el regidor d’Hisenda Juan Gallardo, el regidor de Medi Ambient i Salut Pública Josep M. Gairal, el regidor del grup municipal de Ciutadans Francisco Velazco, les regidores del grup municipal de PdCat, Imma Margalef i Annabel Garcia i el regidor més antic i exalcalde Josep M. Aragonès, de la FIC.

La sessió plenària extraordinària ha servit per aprovar l’acta del Ple anterior i agrair la feina feta durant els darrers 4 anys

Molts d’ells s’han acomiadat del càrrec, mentre que l’alcalde i la resta de regidors i regidores han tingut paraules sinceres d’agraïment per la seva tasca durant aquests 4 anys, ja sigui exercint al govern o a l’oposició. Moments emotius de reconeixement a la feina feta i a la dedicació que tots ells i elles han tingut cap al municipi.

Comparteix aquest article