Es convoca als comerciants i a la ciutadania a les sessions informatives de les obres de remodelació de l’avinguda de Barcelona

Es convoca als comerciants i a la ciutadania a les sessions informatives de les obres de remodelació de l’avinguda de Barcelona

  • Els detalls del projecte i les afectacions es donaran a conèixer el dimarts 27 de març als comerços i el dimecres 28 de març al veïnat i ciutadania interessada

Sessions informatives els dies 27 i 28 de març

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza dues sessions informatives per explicar el projecte de remodelació de la primera fase de l’avinguda de Barcelona de Miami Platja. En concret es convoca als comerços afectats per les obres, el dimarts 27 de març, a les 20.30 h al Teatre del Centre Polivalent i als veïns i veïnes del tram afectat, així com a la ciutadania en general, el dimecres 28 de març, a les 19.00 h, al mateix lloc.

Les obres de remodelació d’un tram de l’avinguda de Barcelona s’iniciaran d’aquí a uns dies amb l’objectiu de transformar aquesta artèria principal de Miami Platja i convertir-la en un passeig amable i segur, fomentant la revitalització d’aquesta zona comercial i turística.

Les obres afectaran el tram que va des de la plaça de Tarragona (no inclosa en aquesta fase de remodelació) fins a l’avinguda de Cadis, arribant a gairebé un quilòmetre de via. Aquesta primera fase de les obres de l’avinguda preveu la renovació completa del subsòl (clavegueram i serveis), del paviment i de les voreres, nou enllumenat i mobiliari urbà, arbrat, un recorregut de zones verdes, dos parcs infantils i carril bici.

D’altra banda, els propers dies també es convocarà als agents socials que van formar part del procés de participació que es va dur a terme entre el 2010 i 2011, per donar compte de com les propostes que van fer, a través de comissions de treball, s’han integrat al projecte definitiu.

Recordem que l’Ajuntament va adjudicar, el passat 21 de febrer, les obres a l’empresa Sorigué. Aquestes hauran d’estar acabades abans del 31 de desembre de 2018, condició indispensable per poder-les executar, doncs el projecte s’emmarca dins el Pla de Barris de La Florida. Es tracta de la data límit que ha donat la Generalitat per executar el que queda pendent d’aquest àmbit, després de rebutjar la pròrroga d’un any més. Dels 4.495.188,93 euros que costarà l’obra, la meitat estan finançats a través d’una subvenció que ha atorgat la Generalitat en el marc de la Llei 2/2004 de 4 de juny de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial.

Comparteix aquest article