Es convoquen les subvencions per les entitats locals pel foment de l’esport i la cultura

Es convoquen les subvencions per les entitats locals pel foment de l’esport i la cultura

  • Les dues línies de subvencions de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp sumen un total de 27.000 € destinats al teixit associatiu

Imatge d’arxiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi 2019

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert la convocatòria de subvencions per a les entitats locals per a l’any 2020. En concret s’han convocat dues línies de subvencions, una destinada al foment de l’esport, de 17.000€ i l’altra destinada a fomentar les iniciatives i projectes culturals, de 10.000€.

A la convocatòria s’hi poden presentar totes aquelles entitats locals sense afany de lucre que desenvolupin projectes pel foment del teixit social basats en la pràctica esportiva o en la iniciativa cultural i que s’hagin realitzat durant l’any 2020.

Tot i el trastorn que ha ocasionat la pandèmia del coronavirus en les associacions locals i que moltes han vist limitades les seves activitats per les restriccions imposades davant la COVID’19, diverses entitats de caire esportiu i cultural han buscat noves formules per portar a terme les seves activitats. Per aquest motiu, l’Ajuntament vol seguir recolzant les entitats a través de subvencionar una part dels costos derivats de les seves activitats.

El termini de presentació de les sol·licituds de subvenció, tant d’esports com de cultura, és el 30 de novembre i es poden consultar les bases específiques de les convocatòries en el següent enllaç: https://mont-roig.cat/govern-obert/transparencia/convocatories-de-subvencions-i-ajuts.

Els Departaments d’Esports i Cultura ofereixen assessorament a les entitats per poder tramitar les subvencions, que s’ha de fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Podeu contactar amb les respectives àrees a través del correu electrònic d’esports@nostreserveis.cat i de cultura@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article