Es convoquen les subvencions per les entitats locals que fomentin la cultura i el patrimoni

Es convoquen les subvencions per les entitats locals que fomentin la cultura i el patrimoni

  • Aquesta línia de subvenció destina 10.000 € per fomentar el teixit associatiu de caràcter cultural

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert una convocatòria de subvencions per a les entitats locals per a l’any 2021. En concret, s’ha convocat la línia de subvencions destinada a activitats i projectes culturals, que està dotada amb 10.000€.

A la convocatòria s’hi poden presentar totes aquelles entitats locals sense afany de lucre que desenvolupin projectes pel foment del teixit social basats en la iniciativa cultural i que s’hagin realitzat durant aquest any 2021 o que estiguin previstos de realitzar-se.

L’Ajuntament vol seguir recolzant les entitats a través de subvencionar una part dels costos derivats de les seves activitats, sobretot després del trasbals ocasionat pel coronavirus. Amb la relaxació de les mesures sanitàries moltes entitats han reprès els seus assajos i les seves trobades.

El termini de presentació de les sol·licituds de subvenció és el 30 d’octubre i es poden consultar les bases específiques de la convocatòria en el següent enllaç: https://mont-roig.cat/govern-obert/transparencia/convocatories-de-subvencions-i-ajuts.

Comparteix aquest article