Es posa en marxa l’Aula Mentor Mont-roig / Miami Platja amb una jornada de portes obertes el dijous 2 de juny

Es posa en marxa l’Aula Mentor Mont-roig / Miami Platja amb una jornada de portes obertes el dijous 2 de juny

  • Cartell Aula Mentor.

    Serà de les 10 a les 13 hores a l’Aula Tic de Miami Platja

 

  • És un sistema de formació oberta, lliure i a través d’Internet, que depèn del Ministeri d’Educació i Formació Professional i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

L’Aula TIC del Centre Polivalent de Miami Platja acollirà el pròxim dijous 2 de juny una jornada de portes obertes per presentar l’Aula Mentor Mont-roig / Miami Platja, una nova eina de formació per adults que ha posat en marxa l’Ajuntament de Mont-roig del Camp en col·laboració amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional. Durant la jornada de portes obertes es podran conèixer els cursos i informar-se sobre el procediment per matricular-se, preus, sistema de formació i avaluacions, entre d’altres.

Descarrega’t el fulletó informatiu de l’Aula Mentor.

L’Aula Mentor és un sistema de formació obert, lliure i a través d’internet que permet que l’alumnat comenci els estudis quan vulgui i seguint el seu propi ritme d’aprenentatge. Un altre dels avantatges del sistema és que no es requereixen grups mínims per dur a terme la formació. Així, les persones que es matriculen comencen la formació quan volen, en l’horari que els hi vagi millor i d’acord amb el seu nivell.

Tot i que la formació és en línia, l’Ajuntament posa a disposició de les persones interessades l’Aula TIC del Centre Polivalent de Miami Platja que estarà oberta els dimarts i dijous de 8 a 14 h, per aquelles persones que necessitin ordinador amb accés a internet o tinguin qualsevol dubte amb el procés d’aprenentatge.

L’objectiu últim del Projecte Mentor és proporcionar una educació permanent a distància i formació per a l’ocupació, gràcies a les noves tecnologies. Amb això es pretén complir amb els objectius de reciclatge, inserció laboral i qualificació professional a partir d’una  educació de qualitat.

Ser major de 18 anys, l’únic requisit

L’únic requisit per matricular-se és ser major de 18 anys. No és necessària una titulació específica, tot i que en algun curs es requereix tenir uns coneixements mínims inicials. També es recomana tenir coneixements bàsics de Windows, processador de textos i correu electrònic. El pagament del servei de l’Aula Mentor es fa mensualment, a través d’un preu públic fix.

El sistema Mentor

El sistema Mentor, que compta amb més de 200 cursos per triar, permet a l’alumnat distribuir el temps dedicat al curs com millor li vagi. L’alumne marca el seu propi ritme de treball, de manera que pot organitzar el temps dedicat al curs segons les seves possibilitats. L’alumne pot seguir el curs des del seu domicili o des de qualsevol lloc on es disposi d’un ordinador amb accés a Internet i el programari necessari en funció del curs. Per aquest motiu es posa a disposició de la ciutadania també l’aula Tic, per aquelles persones que volen formar-se i no tenen accés des de casa seva.

L’alumnat, en tot moment, tindrà el suport d’un tutor, responsable del seguiment acadèmic i de resoldre els seus dubtes en un termini màxim de 48 hores. En finalitzar el curs, obtindrà un certificat, expedit pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. Per això, haurà de superar una prova presencial que es realitzarà a la mateixa Aula Mentor de Miami Platja.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha signat un conveni de col·laboració amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional per posar en marxa l’Aula Mentor www.aulamentor.es al municipi i poder comptar amb una nova eina de formació per adults.

 

Comparteix aquest article