Es posen en marxa els “Cafès amb l’alcalde”

Es posen en marxa els “Cafès amb l’alcalde”

Trobada Miami Cafes alcalde

Trobada a Miami Platja del programa Cafes alcalde

Ja s’han realitzat les primeres trobades amb els ciutadans a Mont-roig i a Miami Platja

Un grup de veïns i veïnes de Miami Platja van participar ahir a la tarda en la segona trobada del programa “Cafès amb l’alcalde”, celebrada al restaurant Eclipse. Després d’una primera reunió al bar La Bàscula de Mont-roig la setmana passada que va comptar amb l’assistència del regidor de festes Ángel Redondo, l’alcalde va compartir una estona amb els ciutadans de Miami Platja que també volien participar en l’iniciativa.

Fran Morancho ha fet una valoració molt positiva d’aquestes trobades i ha dit que són una bona oportunitat per conèixer de forma directa quines són les principals inquietuds dels veïns i veïnes del municipi, així com per respondre d’una forma informal i distesa les qüestions que es plantegen.

Per participar al programa cal apuntar-se enviant un correu electrònic a comunicacio@mont-roig.cat o trucant 977 83 70 05. Quan hi ha quòrum es posa una data per realitzar la trobada. Tot i que els “Cafès amb l’alcalde” es realitzaren en diverses cafeteries del municipi a les 7 de la tarda, en cas d’existir prou demanda, s’obre la possibilitat de realitzar les trobades en altres horaris.

Comparteix aquest article