Es restringeix l’accés al Torreó de Miami Platja

Es restringeix l’accés al Torreó de Miami Platja

  • L’objectiu és vetllar per la seguretat de les persones i evitar que el pas dels vehicles pugui provocar nous despreniments

Tallat el passeig de les Cales al davant del Torreó

Seguint indicacions del Servei Provincial de Costes de Tarragona, l’Ajuntament ha restringit l’accés de vehicles per davant del Torreó de Miami Platja. L’objectiu és vetllar per la seguretat de les persones i evitar que el trànsit dels cotxes pugui accelerar o provocar nous despreniments.

Per aquest motiu està tallat el passeig de les Cales a l’alçada de la rotonda del Torreó, així com l’aparcament de vehicles que hi ha just al davant. Per tal que els veïns/es de l’edifici Rosaleda puguin accedir al seu habitatge s’ha habilitat excepcionalment l’accés en direcció contrària des del carrer València – passeig Marítim.
El personal tècnic de Costes continua treballant en el projecte d’avaluació i proposta d’accions per tal de trobar la millor solució al despreniment, que va tenir lloc el divendres 16 de desembre a la matinada.
Recordem que tan bon punt es va tenir coneixement del despreniment del passeig de les Cales, l’Ajuntament es va posar en contacte amb el Servei Provincial de Costes, que és qui té la competència en aquest àmbit, per sol·licitar una actuació immediata, que  no posés en perill la seguretat de les persones i el Torreó de Miami Platja, un dels principals elements patrimonials d’aquest nucli.
En resposta a la preocupació del consistori, Costes va eviar personal tècnic a revisar l’estat dels talusos per fer els estudis i la proposta d’actuació pertinent, el més urgent possible.

Comparteix aquest article