Èxit de participació a la Festa Major de Sant Jaume

Èxit de participació a la Festa Major de Sant Jaume

La festa de l'escuma va ser un dels actes més esperats

Miami Platja s’ha bolcat de ple en la celebració de la Festa Major de Sant Jaume. En total han estat una trentena d’actes que han permès que veïns i veïnes però també estiuejants gaudissin, un any més, d’una de les festes més populars i esperades de l’any.

La geganta Lluna Roja, acompanyada dels seus timbalers, va ser l’encarregada d’anunciar que havia arribat el moment de sortir al carrer i de gaudir de 4 dies plens d’activitats per a tots els públics.

Amb el pregó, el nou regidor de festes Angel Redondo i l’alcalde Fran Morancho van convidar a tothom a participar activament d’aquests dies de festa. Seguidament els 5 joves recent arribats d’un viatge formatiu a Silicon Valley van oferir un emotiu discurs que va fer arrencar els aplaudiments dels assistents.

El Festival de música electrònica Mar Music, els matins infantils, la missa en honor a Sant Jaume, les activitats esportives com el buball i una master class de ciclo indoor, balls, espectacle de revista, tir al plat, castells, sardanes o les tradicionals vaquetes han completat el programa d’actes.

En el següent enllaç podreu veure fotografies d’alguns dels actes de la Festa Major.

Imatge portada

dscn7169.jpg

Comparteix aquest article