Extingit l’incendi que ha cremat 11 hectàrees a la zona de les Pobles de Mont-roig del Camp

Extingit l’incendi que ha cremat 11 hectàrees a la zona de les Pobles de Mont-roig del Camp

  • Imatge de l’incendi un cop ha estat apagat.

    Els Bombers de la Generalitat han donat avui per extingit (16.12 hores) l’incendi de Mont-roig del Camp, que va començar ahir, 28 d’agost, a les 21.34 h. L’incendi ha afectat 11,83 hectàrees, segons els Agents Rurals, que treballen en la investigació de les causes de l’incendi

A quarts de 3 de la matinada els bombers van donar per controlat l’incendi declarat ahir a la nit tocant al barranc de la Porquerola i de la carretera T310 en direcció sud. En l’extinció de l’incendi s’han desplegat fins a 33 dotacions de bombers terrestres. En l’operatiu, que ha requerit l’evacuació de la urbanització de les Planes, també s’han activat 6 patrulles de la Policia Local, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, diversos empleats municipals, voluntaris de Creu Roja i ADF de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
L’extinció es va atacar amb contundència ja que l’incendi estava enclotat al fons d’un barranc i, si prosseguia empès pel vent, podia arribar a zones habitades. Per precaució, es va demanar confinament (finalment, els cossos policials van optar pel desallotjament) de la urbanització de Les Planes i diverses finques aïllades. Els Bombers van fer tasques defensives sobre algunes construccions i vehicles.
El centre Polivalent de Miami Platja es va habilitar per rebre els veïns desallotjats, una seixantena, que prop de les 3 de la matinada rebien l’avís per poder tornar a les seves cases. 41 d’ells ja s’havien pogut allotjar a hotels de Pino Alto, Can Salvador, Hostal Pardo i Sol d’Or de Miami Platja. L’alcaldessa accidental Yolanda Pérez i diversos regidors de la corporació han seguit en tot moment l’evolució de l’incendi i l’atenció als veïns i veïnes desplaçats.

Comparteix aquest article