Festa Major Sant Josep 2015

Festa Major Sant Josep 2015

Del 18 al 22 de març a Miami PlatjaFesta Major Sant Josep 2015

El Pregó de Festa Major encetarà les festes de Sant Josep 2015, el proper dimecres 18 de març. Durant l’acte es projectarà “Miami Platja, Revivim el nostre passat”, un documental on diversos veïns i veïnes expliquen a través de la seva vida, el naixement i creixement de Miami Platja.

Dijous, dia de Sant Josep, la missa rociera amb Arena de mar, una fideuada popular, una cercavila amb batucada, un espectacle infantil i la inauguració de l’exposició de les activitats que es realitzen al Casal Sant Jaume són alguns dels actes programats.

El divendres hi haurà un torneig de ping pong, ball, sopar i karaoke. Un dels plats forts serà l’espectacle “Malditas canciones” de l’humorista Xavier Deltell.

Ja dissabte serà el torn de la tirada local social de Sant Josep i la tirada lliure de bitlles. Durant el transcurs del ball de festa major, aquest any amb l’orquestra “Nuevo Talismán”, es donarà a conèixer la Pubilla 2015.

Finalment diumenge 22 de març hi haurà partit de futbol, Festa Gastronòmica Multicultural amb degustació de plats típics de diversos llocs del món, sevillanes a càrrec de “Nuevos Aires” de Miami, balls de saló, espectacles de ballet i la cremada de la Falla Sant Josep 2015.

Adjunt podeu consultar el programa d’actes complert.

Imatge portada

santjosep_2015_cartell_web.jpg

Comparteix aquest article