Finalitza el cicle de terror Pànic 2015 amb gran èxit de participació

Finalitza el cicle de terror Pànic 2015 amb gran èxit de participació

Passatge del terror 2015Se superen les expectatives i més de mil persones visiten el passatge del terror

Una sortida a Port Aventura per tal de gaudir dels espectacles que ofereix el parc temàtic va servir, aquest dissabte, per posar el punt i final al cicle de terror Pànic 2015. Una iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp que finalitza amb gran èxit de participació i superant totes les expectatives.

Del 2 d’octubre al 7 de novembre, els nois i noies del municipi han pogut participar en diverses propostes de temàtica terrorífica com tallers de maquillatge, cinema de terror o l’esperat passatge del terror, una activitat que aquest any ha rebut la visita de més de 1.000 persones. Una xifra rècord que ha estat possible gràcies a la implicació d’una gran quantitat de joves entre actors i actius, tècnics d’il·luminació, maquilladors, fotògrafs, monitors d’autobús, a més de tots aquells que també han participat al cartell i al vídeo promocional. Un vídeo que ha rebut més de 500 visualitzacions. Amb servei de bus gratuït pels joves de Miami Platja, l’activitat es va realitzar els dies 23, 24 i 25 d’octubre al Casal de Joves K1 de Mont-roig.

Des del Departament de Joventut han volgut posar en valor la gran implicació i col·laboració de molts joves en la preparació i escenificació del passatge del terror però també de les gimcanes, la principal novetat d’aquesta edició, i les altres activitats organitzades. 

Imatge portada

panic_09.jpg

Imatges

panic_01.jpg

Imatges

panic_05.jpg

Imatges

panic_07.jpg

Imatges

panic_08.jpg

Imatges

panic_02.jpg

Imatges

panic_03.jpg

Imatges

panic_04.jpg

Imatges

panic_06.jpg

Comparteix aquest article